bbtracing, Drift

Drift la inaltime

Asadar a trecut inca o etapa de Drift care a fost organizata la uimitoarea altitudine de 2142 metri pe Transalpina, unde Szabo Istvan si Miklos Laszlo au concurat pentru echipa. Karoly Levente Kovacs a avut cateva probleme electrice si a avut de lucru la masina asa ca a anulat aceasta calatorie iar Danko Dimitrov a trebuit sa cedeze etapa in favoarea familiei care tocmai va mai creste cu inca un bebelus.
Sus in munti unde aerul este mai rarefiat, este un dezavantaj pentru masinile cu turbine si totusi Miklos Laszlo a reusit surpriza etapei cand sa calificat pe 3 iar Istvan a reusit un loc 12 la calificati.
In Battle-urile de Duminica, in Top 16 ,Szabo Istvan dupa un “One More Time”, a reusit sa treaca de bulgarul Angelov Plamen, si Miklos Laszlo trece cu brio de Marius Mitrache.
Top 8 in schimb nu a fost sa fie, asa ca Istvan in Battle cu Atanas Kolev a pierdut si la fel a facut si Laszlo in Battle cu Sorin Ene.
Nu ne dam batuti si tocmai de acea, abia intorsi, Laszlo s-a inscris la Trackwood, o competitie de nivel european organizata in Ungaria.
Mult succes Laszlo in weekend si mult succes pentru urmatoarea etapa din Bucuresti pentru restul echipei.
Multumim sponsorilor pentru ca fara voi nu am fi ajuns asa departe: EGS(Euro Gas Systems), Hell Energy Drink, Wirax

Share

Leave a Reply