bbtracing, Drift, egs, News, Rally, Știri

Mandru sa fiu EGS

In aceste momente de cumpana este bine sa fim precauti, sa luam toate regulile de igiena in serios si sa trecem cu bine peste criza care apasa peste omenire.
Cel mai important este sa oprim raspandirea virusului, pentru ca daca virusul scapa de sub control nu vom reusi sa salvam toti cei afectati de acest virus.
Trebuie sa intelegem ca Corona virus va deveni o normalitate, exact ca si gripa, o boala sezoniera, doar ca problema actuala este ca corpul nostru nu este pregatit pentru acest nou virus iar cei care mai au si alte afectiuni grave din pacate nu vor putea fi salvati, daca medici si aparatura medicala va fi ocupata de oameni care nu sunt gravi bolnavi.
De aceea avem nevoie sa tinem spitalele goale pentru cei cu situatii grave.
In momentul actual sunt 433 de persoane infectate cu COVID-19, si spitalele, medici si aparatura lucreaza la maxim sa ii salveze. Daca nu tinem acest numar scazut si va depasi cateva mii, ca de exemplu in Italia unde doar in ziua de 21 Martie au aparut 6557 persoane infectatate, cum credeti sa sistemul medical va face fata?

Sa nu uitam sa multumim tuturor celor care lupta impotriva CORONA virus, acela esti TU cel care citesti acest mesaj.
TU iti poti salva familia, orasul, tara si omenirea doar prin faptul ca te-ai protejat si ai protejat pe toti restul in jurul tau de acest virus.
Sa multumim si celor care lucreaza pentru siguranta noastra: medici, politisti, jandarmi si vanzatorii de alimente. Ei sunt cei care se expun si isi pun viata in pericol zi de zi ca noi sa putem functiona.

Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș a anunțat vineri, 20 martie, prin intermediul unui comunicat de presă, că până în prezent a fost adunată suma de 370.409 de lei (circa 74.082 de euro) prin DONATII, pentru achiziționarea aparaturii specifice de testare Covid-19.
Sa multumim si celor care in acest moment, fac tot ce pot sa ajute romanii in aceste clipe grele.

EGS(Euro Gas Systems) sponsorul nostru principal a fost unul din donatorii principali si personal implicat in adunarea de donatii. Alaturi de el sa implicat si Fomco Grup.

Pe aceasta cale dorim sa multumim EGS-ului si Fomco Group pentru implicare in aproape toate domeniile ce ajuta la dezvoltarea comunitatii.

Suntem mandri sa va reprezentam.

Mureș: Aparatură nouă pentru testarea Covid-19! Lista firmelor donatoare!

Share

One Comment

  1. replacement mercedes key

    Really nice design and good subject material. Please also check my website. I love cars!

Leave a Reply