Multe Sacrificii

După cum bine știți moto sportul implică multe sacrificii materiale pentru reparații sau deplasări și tocmai de acesta dorim să mulțumim sponsorilor noștri pentru tot sprijinul acordat .

Ce este sponsorizarea ?

„Principalul argument fiscal este deductibilitate. Aceşti bani oricum nu rămân în companie – ei pot să meargă la stat sau la o organizaţie non-profit de încredere. Apoi, individual, este munca organizaţiei să îşi construiască încrederea companiilor în activitatea lor, prin transparenţă şi comunicare”, precizează Alina Kasprovschi, de la Fundaţia Comunitară Bucureşti.

Cu alte cuvinte Taxa de profit pe care are trebui să o plătiți către statul român poate fi redirecționat către o organizație not profit, în cazul acesta fiind noi, sponsorizarea poate fi monetară sau bunuri .

În cazul monetar acesta nu poate depăși 0,5 din cifra de afaceri sau 20% din valoarea taxei de profit dar în baza noului cod fiscal chiar dacă depășește valoarea precedentă acesta poate fi recuperată în decurs de 7 ani.

În ambele cazuri de sponsorizare se stabileste un contract iar în schimbul plăți se eliberează o chitanță care va fi folosit de către contabili să deduca taxa de profit.

Ce vă oferim în schimbul sponsorizării :

  • – promovarea brandului dumneavoastră pe mașinile noastre, vestimentație, bannere la evenimente, website și social media și alte opțiuni discutate în contract.
  • – posibilitatea de a face parte dintr-un cadru prietenos în interiorul echipei la competiții
  • – access VIP la competiții și evenimente

Cu certificatul ISO 9001 , EGS este cea mai mare companie din Europa care produce pachete de compresoare pentru industria extractoare de gaze naturale.

Chicago Pneumatic, cunoscut sub numele de “CP”, este un producător de scule electrice, compresoare de aer, generatoare, turnuri de lumina si echipamente hidraulice.

Hell Energy Drink este un personaj tânăr şi de succes al categoriei băuturilor energizante cu un trecut ce de-abia depăşeşte două decenii şi care se dezvoltă dinamic.

Societate privată, care oferă soluții în domeniul tahografelor digitale, tahografelor modulare și analogice, sistemelor de măsurare a combustibilului și alte opțiuni.

Comercializează și distribuie la nivel național o gamă largă de utilaje agricole noi, prin import direct de la producător.

Romgaz este cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacționare din anul 2013.

Companie de servicii integrate de optică și oftalmologie, asigurând soluții pentru o gamă largă de probleme legate de vedere și de ochi.

Colaboratori